Eurofiber
G&V
Axxi

Fluvius beheert ruim een miljoen openbare verlichtingspunten over heel Vlaanderen. Een kapotte straatlamp kan je gratis melden. Hun ploegen zorgen bij een eerstvolgende passage in de buurt voor de herstelling.

STORING STRAATVERLICHTING KAN JE MELDEN VIA DEZE LINK : https://mijnpostcode.fluvius.be/?lang=nl&applicatie=defecte-straatlamp

Het grootste deel van de verlichting langs autosnelwegen en gewestwegen valt onder het beheer van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). Je herkent ze aan de letter ‘G’ en vier cijfers in horizontale of verticale richting. Een defect aan deze verlichting kan je melden op www.meldpuntwegen.be.
 

AGENDA

22/11/2019 Benchmarkingsessie HR Managers
25/11/2019 Ophaling Klein Gevaarlijk Afval week 25 november
26/11/2019 12u15 tot 13u45 : LunchXposee over aanwerving van grensarbeiders

Storing straatverlichting melden

Recent nieuws

NET OPGERUIMD

NET OPGERUIMD

Voorstelling / Gemaakt op maandag 18 november 2019

Voortaan zetten de mensen van WAAK een bordje met de tekst NET OPGERUIMD op de zones waar ze zwerfvuil kwamen opruimen. Zwerfvuil blijft een groot probleem op onze industriezone. 

 

LEES MEER
Ophaling Klein Gevaarlijk Afval week 25 november

Ophaling Klein Gevaarlijk Afval week 25 november

Voorstelling / Gemaakt op maandag 4 november 2019

Er wordt opnieuw een ophaalronde voor klein gevaarlijk afval op alle West-Vlaamse bedrijventerreinen georganiseerd. Tussen maandag 25 november en vrijdag 6 december kunt u uw lege verfpotten, olieresten, chemicaliën, oude TL-lampen, spuitbussen, brandblussers ... aan een voordelige prijs laten ophalen. Ook interesse om deel te nemen? Vul uiterlijk donderdag 21 november het ophaalformulier in via deze LINK : http://www.pomwvl.be/kga.

LEES MEER