Eurofiber
G&V
KBC

AGENDA

07/09/2020 Basisopleiding bedrijfseerstehulp (16u)
08/09/2020 12:00 tot 14:00 Reanimatie en gebruik van een AED toestel
16/11/2020 Opleiding hanteren kleine blusmiddelen (4u)
17/11/2020 12:00 tot 14:00 Reanimatie en gebruik van een AED toestel
TERUG NAAR OVERZICHT
GROEPSAANKOOP ZONNEPANELEN

GROEPSAANKOOP ZONNEPANELEN

Groepsaankoop / Gemaakt op woensdag 11 september 2019

https://wijkiezen.be/west-vlaanderen/home?utm_source=ichoosr&utm_medium=email&utm_campaign=ii

STAPPEN NA DE INSCHRIJVING :

Veiling: Alleen leveranciers die het kwalificatieproces met positief resultaat hebben doorlopen, mogen deelnemen aan de veiling en hun scherpste prijs bieden.
Persoonlijk voorstel: Vanaf 21 oktober ontvang je een persoonlijk voorstel op basis van jouw inschrijvingsgegevens en met een indicatie van jouw rendement.
Jij beslist: Vind je het aanbod interessant? Dan heb je tot en met 6 december de kans om het voorstel te accepteren. Intussen kan je met al je vragen terecht op één van onze informatieavonden bij jou in de buurt.
Installatie: Als je beslist om deel te nemen, inspecteert de winnende leverancier je dak en wordt de plaatsing van jouw zonnepanelensysteem ingepland.

Gerelateerd nieuws

Groepsaankoop EHBO koffer

Groepsaankoop EHBO koffer

Groepsaankoop / Gemaakt op donderdag 18 oktober 2018

De aanwezigheid van een EHBO koffer is verplicht in een bedrijf (behalve in éénmanszaken). De inhoud van de koffer wordt niet meer gereglementeerd. Om de inhoud en de locatie van het materiaal te kunnen bepalen, moet de werkgever rekening houden met het aantal werknemers dat tegelijk aanwezig is, het type onderneming, de spreiding van het personeel in de verschillende gebouwen, het risico op ongevallen, de aard en de frequentie van verwondingen, en het aantal hulpverleners dat nodig is. In de ondernemingen die zijn onderverdeeld in departementen of afdelingen, opgesplitst op verschillende locaties, moet minstens één verbanddoos per arbeidsplaats ter beschikking worden gesteld. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een regionale leverancier die gratis uw bedrijf in kaart brengt, en op basis daarvan advies geeft over de inhoud, het aantal en de locaties van uw EHBO-koffers. De levering gebeurt steeds persoonlijk en met de nodige uitleg. Bedrijven die reeds over EHBO-koffers beschikken van een andere leverancier kunnen op deze koffers verder bouwen met deze leverancier die zal zorgen voor de nodige aanvullingen.

LEES MEER
Groepsaankoop STROOIDIENST

Groepsaankoop STROOIDIENST

Groepsaankoop / Gemaakt op dinsdag 2 oktober 2018

De ondernemers van industriezone Gullegem-Moorsele kunnen gebruik maken van een gemeenschappelijke strooidienst tijdens de wintermaanden. De dienst komt zout strooien op privé terrein van de deelnemende bedrijven. Omdat we met verschillende bedrijven dezelfde leverancier aanspreken genieten we van een voordelig tarief afhankelijk van de oppervlakte die moet gestrooid worden. Gelieve VOOR 30 OKTOBER uw interesse aan te geven. NA DEZE DATUM KAN NIET MEER INGESCHREVEN WORDEN. Indien u uw interesse doorgeeft, neemt de leverancier rechtstreeks contact met u op. Na een bezoek ontvangt u een offerte. Op basis van deze offerte beslist u zelf of u al dan niet deelneemt. Gelieve uw interesse te mailen naar annelies@bedrijvenparkmanagement.be

LEES MEER