Eurofiber
G&V
Axxi

AGENDA

05/02/2020 18u30 : Nieuwjaarsreceptie/Algemene Vergadering bij DERCOR
11/02/2020 LunchXposee over brandveiligheid bij bedrijven
10/03/2020 LunchXposee over Futureproof verlonen
11/05/2020 Basisopleiding bedrijfseerstehulp (16u)
TERUG NAAR OVERZICHT
HANSSENS CATERING OPENT SPECTACULAIRE GREENFIELD IN GULLEGEM

HANSSENS CATERING OPENT SPECTACULAIRE GREENFIELD IN GULLEGEM

Voorstelling / Gemaakt op maandag 9 september 2019

Hanssens Catering geeft werk aan alles bijeen ruim honderd mensen (45 werknemers, 65 chauffeurs) en is goed voor een omzet van 13 miljoen euro. Het bedrijf is gespecialiseerd in het beleveren van warme maaltijden aan scholen. Als bijkomende activiteit worden ook gerechten bezorgd in rusthuizen, speelpleinen of aan jeugdkampen. Maar de belangrijkste klanten zijn scholen die ter plaatse worden beleverd. In die sector moet de KMO de strijd aangaan met gevestigde namen en multinationals ook, genre Sodexo.

De investering is noodzakelijk om de concurrentie te trotseren, maar ook om te voldoen aan de nieuwste normen die scholen opleggen, heet het bij Hanssens. Dagelijks worden er op de nieuwe site 45.000 maaltijden kant-en-klaar gemaakt. Het kapitaal (18 miljoen euro) werd bijeengebracht via de banken en via eigen middelen, en dat op fifty-fifty basis. Naast de greenfield in Gullegem (de historische thuisbasis), heeft Hanssens Catering ook nog een filiaal in de Brusselse periferie en één in Oost-Vlaanderen (Oosterzele).

Een artikel uit www.madeinwest-vlaanderen.be

Gerelateerd nieuws

NET OPGERUIMD

NET OPGERUIMD

Voorstelling / Gemaakt op maandag 18 november 2019

Voortaan zetten de mensen van WAAK een bordje met de tekst NET OPGERUIMD op de zones waar ze zwerfvuil kwamen opruimen. Zwerfvuil blijft een groot probleem op onze industriezone. 

 

LEES MEER
Ophaling Klein Gevaarlijk Afval week 25 november

Ophaling Klein Gevaarlijk Afval week 25 november

Voorstelling / Gemaakt op maandag 4 november 2019

Er wordt opnieuw een ophaalronde voor klein gevaarlijk afval op alle West-Vlaamse bedrijventerreinen georganiseerd. Tussen maandag 25 november en vrijdag 6 december kunt u uw lege verfpotten, olieresten, chemicaliën, oude TL-lampen, spuitbussen, brandblussers ... aan een voordelige prijs laten ophalen. Ook interesse om deel te nemen? Vul uiterlijk donderdag 21 november het ophaalformulier in via deze LINK : http://www.pomwvl.be/kga.

LEES MEER